Summer Deals

Boost uw vakantiebudget dankzij onze Summer Deals!

Kies de Abarth 595 die het best bij u past, krijg tot € 4.500(1) korting op een ruime selectie nieuwe stockwagens en rij er meteen mee weg (onder voorwaarden).

Foto ter illustratie en niet contractueel.

(1) Totaal voordeel geldig bij aankoop van een Abarth 595 Turismo, Competizione of Esseesse en bestaande uit een basispremie van € 2.500, een overnamepremie van € 1.000(2) en een stockpremie van € 1.000(3).
(2) De overnamepremie is geldig voor de overname van uw voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig, moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam staat op het inschrijvingsbewijs). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens 7 jaar oud zijn en sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract.
(3) Extra korting geldig op een gelimiteerde stocklijst van geïdentificieerde wagens, met levering t.e.m. 31 august 2019.
(1) tot (3) Aanbod BTWi geldig op een lijst van nieuwe voertuigen opgenomen in onze stock, geleverd voor 31/08/19. Een lijst van de beschikbare voertuigen en hun kortingen is beschikbaar bij uw deelnemende verdeler, die u kunt terugvinden op: abarthbelgium.be. Aanbod voorbehouden voor particuliere klanten, enkel geldig vanaf 01/07/2019 t.e.m. 31/07/2019 in het deelnemende netwerk. Alle productafbeeldingen en -specificaties zijn gebaseerd op de informatie beschikbaar op het ogenblik van de goedkeuring van de publicatie. V.U.: Yann Chabert. Adverteerder FCA Belgium N.V., Jules Cockxstraat 12a – 1160 Brussel. RPR: Brussel. BCE 0400.354.731. IBAN FCAB: BE 86 4829 0250 6150. Milieu-informatie [K.B. 19.03.04]: abarthbelgium.be. Foto dient als illustratie en is niet contractueel. De afgebeelde voertuigen komen niet overeen met het vernoemde aanbod.

* Verplicht veld

KIES EEN MODEL *

TOESTEMMINGEN*
Na de informatie notice te hebben doorgelezen

Om marketing communicatie te krijgen


Dat mijn gegevens voor profilering gebruikt worden


Dat mijn gegevens aan derden voor hun eigen marketing communicatie meegedeeld worden


Calcola il percorso
Partenza la tua posizione
Arrivo la tua concessionaria Abarth

Kies uw verdeler

Bedankt voor je aanvraag.


Je zal binnenkort de contactgegevens van de geselecteerde concessiehouder ontvangen.

Er heeft zich een technisch probleem voorgedaan bij het invullen van het formulier.

Probeer het later opnieuw.