WORD LID

MELD JE AAN

THE SCORPIONSHIP
van 0 naar 100.000

De Scorpionship Community heeft de kaap van 100.000 leden bereikt. Deze steeds groter wordende groep trouwe fans wordt verenigd door een onevenaard samenhorigheidsgevoel en een verlangen om emoties te delen die enkel door een Abarth kunnen worden opgewekt. De weg en het circuit zijn onze territoria, de Scorpionship onze familie. En nu racen we samen naar de volgende geruite vlag.

Bekijk de video

WELKOM THUIS ABARTHISTI.

Zit competitie ook in jouw DNA? Dan verwelkomen we je graag bij The Scorpionship: de enige community waar je de wereld van de Schorpioen kunt beleven vanuit de bestuurderszetel.
We zijn één grote familie waar je eindelijk je passie voor tuning en je adrenalineverslaving kunt delen met gelijkgezinden.

Schrijf je nu in bij The Scorpionship en krijg de interessantste nieuwtjes in avant-première! Zo ben je altijd mee met de laatste events, nieuwigheden en previews uit de wereld van Abarth.
Met je Scorpionship-lidkaart kun je gemakkelijk deelnemen aan speciale events, geniet je van speciale promoties en krijg je toegang tot exclusieve partnerships.

SCHRIJF JE IN

THE SCORPIONSHIP:
VOORDELEN

LEDENVOORDELEN

SPECIALE
VOORWAARDEN

Ontdek welke

TOT KIJK
OP DE WEG

Clubnieuws

ALS DE
SCORPION ROEPT

ABARTH EVENTS