Skip to content Skip to navigation
[1] Aanbieding BTWI geldig bij aankoop van een Abarth 595. Geldig van 01/05/2024 tot en met 31/05/2024.

ORANGE RACING

ORANGE RACING

Laten we even een raadspelletje spelen: wat krijg je als je geel en rood combineert?
Dan krijg je kleur van creativiteit en… goesting ! Het samengaan van energie en kracht, van durf en adrenaline. Je komt dus uit bij de essentie van ons logo. Bij de kleuren die al van in het begin deel uitmaken van de Schorpioen, en al de uitdagingen die ons legendarisch maakten.
Verwelkom dus Orange Racing, de kleur van al onze driften.

1.4L TURBO T-JET

Verkrijgbaar met 165PK MT (Abarth 595) of 180PK MT & AT (Abarth 695). De 4-lijns 1.4 liter Turbo T-Jet motor geeft je performantie ruimschoots de energie die hij verdient.

De kracht van de Abarth 695-motor lijkt elke seconde dat je ermee rijdt indrukwekkender te worden. Hij voegt een nooit geziene fun-factor toe, bovenop de toch al uitzonderlijke aspecten van de 595:
• Brembo remmen
• Record Monza Sovrapposto uitlaat
• 695 badge

ONTKETEN HET GEBRUL

Performantie heeft een heel eigen geluid. Ontketen het gebrul van de Schorpioen met zijn exclusieve Record Monza Sovrapposto Uitlaat, speciaal gemaakt voor wie niet onopgemerkt wil blijven.

*Uitsluitend bij de 695 (180 pk-motor)

CONTROLE OP DE WEG

Controle, veiligheid en extreme verbondenheid met het asfalt: Koni-veringen zijn wat de Abarthista nodig heeft om de weg ten volle aan te voelen. En te domineren.

LATEN WE GAAN ZITTEN

De stoffen zetels voelen sportief aan zonder dat je ook maar iets aan comfort inboet. Dankzij de geïntegreerde hoofdsteun behoud je de perfecte houding in elke situatie.

BETOVEREND IN ELK DETAIL

Het nieuwe dashboard werd ontworpen met een diepzwarte tint die elk detail perfect doet uitkomen en tegelijk het kordate karakter van de Scorpion treffend reflecteert. Onmogelijk om hiervan weg te kijken.

GEÏNSPIREERD DOOR DE GESCHIEDENIS

De beroemdste rallywagens ter wereld stonden model voor de lichtmetalen 17" Montecarlo velgen. Met hun scherpe lijnen blazen ze de geschiedenis nieuw leven in en maken ze je nieuwe Abarth de ster van de weg.

START DE RACE

Abarth bracht altijd al de opwinding van het circuit naar de weg. Daarom heeft de nieuwe 595 Brembo-remmen. De aluminium remklauwen met 4 zuigers en oversized remschijven zijn gebaseerd op de modernste racewagen-technologieën.

*Uitsluitend bij de 695 (180 pk-motor)

JOUW PASSIES, VERBONDEN

Met Apple CarPlay en Android Auto™ verbind je je smartphone met de 7" DAB-radio. Alles wat je nodig hebt, lees je dan gewoon af op het HD-beeldscherm. Je actuele voertuiggegevens, contacten en favoriete muziek: altijd beschikbaar met een enkele tik.

NEEM DE PRESTATIES IN HANDEN

Vormgeving, technologie en innovatie. Meer woorden zijn er niet nodig om een geavanceerd stuur te beschrijven. Een dat de gevoelservaring van Alcantara en de performantie van carbon combineert. Voor gegarandeerd maximale controle én een adrenalinerush onderweg.

IN HET OOG SPRINGENDE ELEGANTIE

TURISMO

IN HET OOG SPRINGENDE ELEGANTIE

Elegant design, strakke en verfijnde lijnen, interieur- en exterieurdetails die de passie van gentlemen-drivers in de verf zetten. Turismo is een statement van kracht en schoonheid, het bewijs dat je tegelijk elegant en sportief kunt zijn.
Trotseer het asfalt, maar doe het op je eigen manier.

• zwarte comfortstoelen
• 17" Turismo lichtmetalen velgen
• Turismo Badge

HET ASFALT WACHT OP JE

COMPETIZIONE

HET ASFALT WACHT OP JE

Vanaf dag één is de Competizione de meest sportieve, pakkende en op adrenaline beluste Abarth, die er bovendien in slaagt om de sensatie van het circuit over te brengen naar je dagdagelijkse verplaatsingen. Voor wie de adrenaline op topsnelheid door de aderen voelt stromen en absoluut niet van plan is om op de rem te gaan staan.

• Sabelt Carbon stoelen
• 17" Supersport lichtmetalen velgen
• Limited-Slip differentieel
• Competizione badge

Verkrijgbaar op 165 pk en 180 pk

Bestel hem online

 1. CONFIGUREER
  uw favoriete model

 2. BEGELEIDING OP ELK MOMENT
  aankoop, financiering of overname... onze adviseurs helpen u graag verder

 3. BESTEL ONLINE
  bestel uw nieuwe fiat

 4. HAAL UW WAGEN OP
  bij uw Fiat-verkooppunt

Configureer & Bestel