Skip to content Skip to navigation

KLAAR VOOR HET CIRCUIT

Het Performance Pack dat exclusief is voor de 595 Competizione omvat: Abarth DAM (mechanisch sperdifferentieel), standaard Sabelt GT stoffen stoelen, lichtere sportieve Supersport-wielen in mat zwart, verborgen antenne met aluminium 595 dakkap en een esthetische koetswerkkit. Verover de weg.

COMPROMISLOZE PRESTATIES.

De Abarth 595 is één en al prestatie met zijn 1.4 T-Jet-motor, een vermogen van 180 pk, Garret Turbo en 4 "Record Monza" uitlaten in dubbele uitlaatmodus. Hij levert ook een specifiek vermogen van 132 pk/ll en een acceleratie van 0-100 km/u in 6,7'', dankzij de buitengewone gewicht/vermogenverhouding van 5,9 kg/pp.

NIEUWE RECORD MONZA UITLAAT

Ga voor het onmiskenbaar gebrul dat de soundtrack vormde van generaties van Abarth-eigenaars. Het is synoniem voor kracht en prestaties: de Record Monza-uitlaat is terug in een nieuwe versie waarmee je kan kiezen hoe je wilt klinken. Houd het actief om het gebrul van je 595 Competizione te ontketenen of schakel met één klik over op een sportief-beschaafd geluid.

LAAT HET GELUID VAN KRACHT KLINKEN.

Een interieur met een agressief race-tintje. De nieuwe op maat gemaakte gele of rode* veiligheidsgordels combineren perfect met de standaard Sabelt GT stoffen zetels, met een sterke zijdelingse steun om zelfs de kleinste verschuiving in belasting nauwkeurig over te brengen naar de bestuurder en steeds perfect in racestijl te rijden.

MAXIMUM ACTIE, MAXIMUM REACTIE

Het remsysteem is gesteund op de race-knowhow van Brembo en bestaat uit vaste aluminium monoblock-remklauwen met vier zuigers, gecombineerd met 305 mm geventileerde en geperforeerde remschijven, voor een snelle respons, een minimale remafstand en een geruststellend gevoel, zelfs na langdurig gebruik.

NIEUWE KOETSWERK-KITS & LAKKLEUREN

Geef je 595 Competizione nog meer persoonlijkheid met de twee nieuwe lakkleuren: matblauw en Scorpion-zwart. Of toon je stijl met het nieuwe zwarte dak, dat zowel de sportieve als elegante karaktertrekken van jouw Abarth benadrukt.

INTERIEUR IN RACE-STIJL

Het nieuwe interieur van de 595 Competizione benadrukt zijn race-dna met exclusieve details als de Alcantara-dashboardbekleding en de carbon knop voor versnellingspook.

GEGARANDEERDE PRESTATIES

De achterschokdempers van Koni, met FSD (Frequency Selective Damping) optimaliseren de rijervaring en veiligheid door de wegligging, het rijgedrag en de stabiliteit te verbeteren en maximale veiligheid te garanderen onder alle omstandigheden.

AUDIOPRESTATIES.

Als optie kan je kiezen voor het BeatsAudio-systeem: 480 watt, digitale achtkanaals-versterker en twee dome-tweeters in de voorste stijlen, twee midwoofers (165 mm) in de voordeuren, twee full-range (165 mm) luidsprekers in de zijpanelen achteraan en een subwoofer (200 mm) in het midden van de bagageruimte in de reservewielruimte.

TECHNISCHE DETAILS

VERMOGEN

MOTOR

Motortype, Inhoud, Cilinders, Kleppen T-JET, 1368 cm³, 4 cilinders in lijn, 4 kleppen per cilinder

Max vermogen 180 pk (132 kW) bij 5500 t/min

Max koppel 250 Nm @ 3000 rpm

Turbo Garrett GT 1446

TRANSMISSIE, UITLAAT, LUCHTFILTER

Versnellingsbak 5 speed Manual / 5 speed robotized sequential gearbox (opt)

Uitlaat Abarth uitlaat met 4 “Record Monza” pijpen

Filter BMC hoogperformant inlaatsysteem

CONTROLE

Ophanging

Vooraan: Mac-Pherson ophanging met anti roll-bar Achteraan: Torsie met anti roll-bar

Chassis

Verlaagd sportonderstel

Schokdempers

Vooraan: KONI met FSD  klek (Frequency Selective Damping)

Achteraan: Koni met FSD klep (Frequency Selective Damping)

Remsysteem 

Geperforeerde en geventileerde 305x28 mm schijfremmen vooraan, vaste aluminium monoblock-remklauwen met vier zuigers

door Brembo

Geperforeerde en geventileerde 240x11 mm schijfremmen achteraan.

Lichtmetalen velgen

Corsa 17” lichtmetalen velgen met 205/40 banden

PRESTATIES

Gewicht/vermogenverhouding 5,9 kg/pk

Verbruik in de stad (l/100km) 8,7 (handgeschakeld) – 8,2 (sequentiële transmissie) 

Verbruik buiten de stad (l/100 km) 5,7 (handgeschakeld) – 5,8 (sequentiële transmissie)

Gecombineerd verbruik (l/100 km) 6,8 (handgeschakeld ) – 6,7 (sequentiële transmissie) 

CO2 uitstoot (g/km) 156 WLTP (handgeschakeld) - 160 - 161 WLTP (sequentiële transmissie) 

CO2-uitstoot (g/km) - Cabrio 156 WLTP (handgeschakeld) - 164 - 165 WLTP (sequentiële transmissie)

Uitstootstandaard Euro 6D-temp

...
...
...
DE RECORD MONZA ZOALS JE HEM NOOIT EERDER HOORDE

DE RECORD MONZA ZOALS JE HEM NOOIT EERDER HOORDE

Het iconische geluid van de Record Monza-uitlaat is geëvolueerd en klinkt nu nog unieker en onmiskenbaarder. Maar ook persoonlijker en prestatiegerichter. Pak het stuur beet, trap het gaspedaal in en bepaal zelf hoe je plezier wil beleven. Met slechts één toets activeer je de uilaatklep en kies je voor een discreter sportief geluid of het gebrul dat iedereen de echte kracht van jouw 595 Competizione laat horen.

GA VOOR PRESTATIES

Geniet van de vrijheid van de weg. Leg de kap neer, selecteer de eerste versnelling en laat het plezier beginnen. De 595-serie, met elektrische softtop, da's genieten van een openluchtvoorstelling.

NAAR JE BESTE PRESTATIES IN 3 STAPPEN

Je nieuwe Abarth reserveren gaat snel en makkelijk: je kan nu je selectie eenvoudig online reserveren en je aankoop voltooien bij je verdeler.

  1. ZOEK & VIND
    de Abarth van je dromen

  2. RESERVEER ONLINE
    je nieuwe Abarth

  3. VOLTOOI
    je aankoop bij je verdeler

ONTDEK HET HELE GAMMA