Zoek persoonlijke aanbieding

Zoek persoonlijke aanbieding

Vul hier de gegevens van uw auto in en ontdek welke aanbiedingen en diensten we speciaal voor u en uw auto beschikbaar hebben!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Model'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description}} Motor
{{selectedMonths.description}} Maanden maanden
{{selectedKm.description}} Km Km
{{model.saleDescription}}
  Motorisatie
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description}}
   {{month.description}} maanden
   {{km.description}} Km

   Voer het chassisnummer van uw auto in en ontdek de diensten en speciale aanbiedingen die voor uw auto beschikbaar zijn!

   *Voertuig niet gevonden Het ingegeven voertuig is niet van het merk abarth.
   BEVESTIGEN
   Toegang tot myAbarth

   Ga naar uw persoonlijke zone en ontdek wat Abarth er voor u reserveert

   Toegang tot myAbarth

   Registreer

   Wilt u nieuws, informatie en exclusieve aanbiedingen voor uw auto ontvangen?

   Registreer u nu op MyAbarh!

   myAbarth
   Dealers

   Dealers

   Bent u op zoek naar informatie of hebt u hulp nodig? Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

   Zoek een dealer of werkplaats

   Klik op de kaart en zoek een dealer bij u in de buurt! ZOEK EEN DEALER

   Vraag om informatie of maak een afspraak

   Namaakonderdelen

   Als officieel servicepartner van Abarth heeft Mopar® een compleet aanbod van originele onderdelen. Al deze onderdelen zijn ontwikkeld om u van een optimale kwaliteit, veiligheid en levensduur te verzekeren. Kies daarom altijd voor de originele onderdelen van Mopar®.

   Counterfeit parts
   Op internet en op de fysieke markt kunt u soms aantrekkelijke aanbiedingen tegenkomen voor onderdelen, zoals goedkope remblokken en remschijven, filters, distributie- en V-riemen, waterpompen en ruitenwissers. Hierbij gaat het echter meestal om namaakonderdelen van dubieuze kwaliteit, waarvan het gebruik in sommige gevallen zelfs ernstige veiligheidsrisico's met zich mee kan brengen.

   WELKE VORMEN VAN NAMAAK BESTAAN ER?

   Namaak- of imitatieonderdelen zijn vaak moeilijk van originele onderdelen te onderscheiden. Om ze te leren herkennen, is het allereerst van belang te weten dat er verschillende vormen van namaak of imitatie zijn:

   Volledige namaak: hierbij gaat het om producten die uiterlijk exact op het origineel lijken en ook zijn voorzien van een nagemaakt merklogo.

   Schending van intellectueel eigendomsrechten en in het bijzonder merkrechten: hierbij gaat het om gebruik van een nagemaakt merklogo voor producten die er een beetje of totaal verschillend uitzien ten opzichte van de originele producten.

   Vervalsing van typegoedkeuring of kwaliteitskeurmerk: hierbij gaat het om producten die valselijk worden voorzien van Europese typegoedkeuringen en/of keurmerken.

   Vervalsing van kwaliteitscertificaten: hierbij gaat het om producten die worden voorzien van valse of vervalste kwaliteitscertificaten.

   Vervalsing van herkomstaanduidingen: hierbij gaat het om producten die worden voorzien van een valse herkomstaanduiding, zoals 'made in Italy'.

   WAT ZIJN DE RISICO'S?

   Veiligheid en gezondheid van inzittenden en andere verkeersdeelnemers
   Het gebruik van namaakonderdelen kan risico's voor uw veiligheid en gezondheid en die van anderen met zich mee brengen. Namaakonderdelen zijn namelijk vaak vervaardigd van inferieure of verouderde materialen, wat voor bijvoorbeeld remblokken een langere remweg tot gevolg kan hebben.

   Schade aan het voertuig
   Gebruik van een onderdeel van inferieure kwaliteit kan leiden tot beschadiging van andere componenten van het voertuig. Een niet-origineel oliefilter kan bijvoorbeeld schade aan het smeersysteem veroorzaken, waardoor uiteindelijk ook de motor beschadigd kan raken.

   Afkeuring bij technische controle
   Toepassing van onderdelen die niet voldoen aan de kwaliteitseisen van de wetgever, is een reden voor afkeur bij de technische keuring.

   Milieuschade
   Namaakonderdelen worden meestal niet vervaardigd met inachtneming van de milieuwetgeving. Ook kunnen ze materialen bevatten die schadelijk zijn voor het milieu en/of de gezondheid.

   WAT TE DOEN?

   Koop onderdelen alleen via betrouwbare kanalen, zoals de merkdealer. Vertrouw voor onderhoud en reparatie van uw auto alleen op bedrijven die originele onderdelen gebruiken.

   Wees alert op verdachte aanbiedingen. Als de prijs te mooi is om waar te zijn, is dat meestal ook zo: vaak gaat in dat geval om namaakproducten.

   Behalve dat goedkoop meestal duurkoop is, begeeft u zich op het gladde terrein van illegale handel.

   Meld ons gevallen van namaak. Mocht u worden geconfronteerd met (vermoedelijke) namaakproducten, laat ons dat dan weten via onze klantenservice: zo helpt u ons vervalsing te bestrijden en draagt u bij aan het verhogen van de verkeersveiligheid.