Skip to content Skip to navigation


Abarth FlexCare

NEEM EEN ABONNEMENT VOOR MEER GEMOEDSRUSTEen collectie uitgebreide garantie- en serviceplannen die passen bij uw rijgedrag.

layerTitle

layerDetailDescription

BESCHERMING

Bescherm uzelf tegen onvoorziene omstandigheden.

FLEXIBILITEIT

Stem uw FlexCare-plan af op uw behoeften.

EXPERTISE

Profiteer van de Abarth onderdelen en de unieke expertise van ons netwerk.  

Waarom kies ik het best een Abarth Flexcare verlengde garantie en/of serviceplan - servicecontract - voor mijn auto?

Een serviceplan - of onderhoudsplan - helpt u niet alleen de onderhoudskosten van uw Abarth te spreiden, maar biedt u ook waardevolle aanvullende diensten om het leven met uw wagen gemakkelijker te maken. De beste oplossing is om uw serviceplan aan te schaffen wanneer u uw auto koopt, zodat u uw auto vanaf het begin kan beschermen. Als u uw serviceplan niet hebt aangeschaft toen u uw auto kocht, kan u zich nog steeds abonneren op een serviceplan vóór de eerste reguliere onderhoudsbeurt (11 maanden na de begindatum van de garantie).
Met een verlengde garantie kan u daarnaast de fabrieksgarantie verlengen tot na de standaard looptijd, zodat u tot drie jaar langer kan profiteren van dezelfde voertuigbescherming dan bij de oorspronkelijke fabrieksgarantie. U kan een verlengd garantiecontract afsluiten voordat de oorspronkelijke fabrieksgarantie verloopt. (De handelsgarantie laat de wettelijke rechten van de consument op grond van het recht inzake de verkoop van consumptiegoederen onverlet. Deze rechten worden door de handelsgarantie niet aangetast).* Slijtageonderdelen : Vervanging van aan slijtage onderhevige onderdelen (remblokken, schokdempers, zekeringen, ruitenwisserbladen....) onder normale gebruiksomstandigheden van de wagen.
* Pechverhelping : Pechverhelping of wegslepen 24/7, zonder kilometerbeperking, in meer dan 49 landen. In geval van mechanische, elektrische of elektronische panne of een lekke band.
* Gepland onderhoud : Een reeks periodieke onderhoudsbeurten die de werkuren en de vervanging van onderdelen dekt zoals aangegeven in de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant onder de normale gebruiksomstandigheden van de wagen voor de gekozen kilometerstand/duur van de wagen van uw Abarth FlexCare-plan.
* Complete Care Plus : Beschikbaar gedurende het eerste jaar na de startdatum van de garantie van de auto en vóór de eerste geplande onderhoudsbeurt voor de duur en het aantal kilometers die in het FlexCare-plan van uw merk zijn vermeld.
* Verlengde garantie : Extra dekking voor uw wagen na afloop van de fabrieksgarantie die alle fabricagefouten dekt als gevolg van defecten aan mechanische, elektrische en elektronische onderdelen
* Aandrijflijn : Mechanische onderdelen motor, Versnellingsbak en Transmissie