Welkom in de wereld van geconnecteerde wagens!

Een wereld die een volledige reeks ultramoderne geconnecteerde diensten biedt om jouw elektrische Schorpioen op elk moment en vanop afstand te beheren via jouw app. 

Geniet van meer veiligheid, comfort en plezier met de nieuwste infotainmentfuncties en bespaar op jouw reistijd én budget dankzij de waardevolle adviezen van jouw merk.

SELECTEER JOUW BEHOEFTEN

ALTIJD HULP IN DE BUURT

Optimaliseer jouw rijervaring wanneer je dat het meest nodig hebt. Laat je leiden door de geavanceerde veiligheidsfuncties van het Connect ONE-pack, speciaal ontworpen om jou en jouw wagen veilig op de weg te houden. Een kwalitatieve dienstverlening die er altijd voor je is!

BELEEF LEUKE MOMENTEN IN JOUW WAGEN

Met het Connect PLUS-pack van de Nieuwe Abarth 500e kan je jouw wagen beheren als nooit tevoren dankzij een reeks innovatieve functies voor toegang tot jouw wagen vanop afstand, oplaadbeheer, gegevensbeheer en nog veel meer.

Je kan deze functies alleen verkrijgen na selectie van het Connect ONE-pack.

WEET DAT JOUW WAGEN ALTIJD GOED BESCHERMD IS

Geniet van optimale bescherming en veiligheid met de geconnecteerde My ALERT dienst, die je onmiddellijk een melding verstuurt bij incidenten met betrekking tot jouw wagen en je rechtstreeks verbindt met de juiste operatoren om je te helpen in geval van diefstal.

Je kan deze dienst enkel verkrijgen na selectie van het Connect PLUS-pack.

VERLENG JOUW VRIJE TIJD, ZELFS IN JOUW WAGEN

Geniet van een entertainende en geconnecteerde ervaring met het advanced pack, waarmee je moeiteloos internettoegang kunt delen met familie en andere passagiers, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over dataverbruikslimieten.

Je kan van deze dienst genieten zodra je toegang hebt tot het Connect ONE-pack.

    Connect ONE   |  Connect PLUS   |  Protection  |  Fun & share

CONNECT ONE

CONNECT ONE

ALTIJD HULP BESCHIKBAAR

Maak gebruik van deze standaard inbegrepen pack bij jouw Nieuwe Abarth 500e. Met deze diensten weet je zeker dat je bij een ongeval zo snel mogelijk hulp krijgt, waar en wanneer je maar wilt.

Aan boord van jouw wagen ben je overal beschermd. Met jouw elektrische Abarth kan je noodoproepen doen via de plafondverlichting*, contact opnemen met een speciale assistent of hulp langs de weg aanvragen, en dit rechtstreeks vanaf het aanraakscherm van jouw wagen of via de app.

*De noodoproep is niet verkrijgbaar via het aanraakscherm van de wagen of via de app.

CONNECT PLUS

CONNECT PLUS

ALTIJD GECONNECTEERD MET JOUW WAGEN

Geniet van extra diensten door je te abonneren op een pack dat tal van voordelen biedt op het gebied van veiligheid, comfort en plezier. Met het Connect PLUS-pack maak je jouw leven een stuk eenvoudiger door snel oplaadpunten voor jouw batterij te vinden, de deuren van jouw wagen vanop afstand te sluiten, je snel door de jungle van het verkeer te verplaatsen of waardevolle informatie te verkrijgen over de werking van jouw nieuwe wagen. Abarth 500e.

De eerste 6* maanden zijn vrijblijvend*. Test de diensten uit gedurende deze proefperiode en ga zo zelf jouw abonnementsbehoeften na. Je kan hiervoor terecht op de My Uconnect FIAT website.

Je kan dit pack alleen verkrijgen na selectie van het Connect ONE-pack.

*afhangend van de verschillende markten

BEHEER EENVOUDIG DE OPLAADSTATUS VAN JOUW WAGEN

BEHEER EENVOUDIG DE OPLAADSTATUS VAN JOUW WAGEN

Met Connect PLUS betreden gebruikers van de Nieuwe Abarth 500e dus een wereld van geconnecteerde diensten voor het beheer van elektrische oplaadbeurten. Met de eSolutions-app kan je gemakkelijk openbare oplaadstations in de buurt vinden, oplaad- en betaalfuncties openen en jouw geschiedenis bekijken. Ook kan je met een simpele klik jouw oplaadbeurt thuis, via jouw wallbox, vanop afstand beheren.

Als je al eigenaar bent van een Nieuwe Abarth 500, log dan in op jouw persoonlijke ruimte en activeer jouw pack

MEER WETEN
GENIET VAN DE LUXE OM BIJNA ALLES VANOP AFSTAND TE BEHEREN

GENIET VAN DE LUXE OM BIJNA ALLES VANOP AFSTAND TE BEHEREN

Met de Fiat-app wordt het beheer van bepaalde functies vanop afstand kinderspel. Je kan namelijk rechtstreeks vanaf jouw smartphone interageren met jouw wagen en leren hoe je jouw rijgedrag kunt verbeteren. Vanuit de app kan je jouw Eco Score opvragen en tips krijgen om jouw batterij optimaal op te laden. Met My Remote kan je de deuren vergrendelen en ontgrendelen, controleren of jouw ramen goed gesloten zijn, de motor starten en stoppen en het oplaadniveau controleren. Bovendien kan je de airconditioning gemakkelijk instellen en programmeren voordat je instapt. Tot slot kan je met de spraakassistent "At-Home Digital Assistant" vanop afstand communiceren met jouw Nieuwe Abarth 500e.

Als je al eigenaar bent van een Nieuwe Abarth 500, log dan in op jouw persoonlijke ruimte en activeer jouw pack.

MEER WETEN
EENVOUDIG ONDERHOUD ZONDER STRESS

EENVOUDIG ONDERHOUD ZONDER STRESS

Vraag je je af wat er zich onder de motorkap afspeelt? Geen zorgen, met Connect PLUS beschik je over realtime informatie over de status van jouw wagen. Bandenspanning, kilometerteller, onderhoudsupdates: open simpelweg de FIAT-app of kijk op jouw boordscherm.

Als je al eigenaar bent van een Nieuwe Abarth 500, log dan in op jouw persoonlijke ruimte en activeer jouw pack.

MEER WETEN
EEN NAVIGATOR DIE JE DOOR HET VERKEER LOODST

EEN NAVIGATOR DIE JE DOOR HET VERKEER LOODST

Jouw bestemming bereiken was nog nooit zo eenvoudig. Met één klik deel je jouw bestemming rechtstreeks vanuit de FIAT-app met jouw wagen (verkrijgbaar met de navigatie-optie). Dankzij de nieuwste EV-routing ontvang je tips en aanbevelingen over de beste route naar jouw bestemming en eventuele oplaadstations onderweg. Het scherm van jouw nieuwe elektrische Schorpioen toont onmiddellijk jouw bestemming met realtime verkeersinformatie, weerberichten, flitspaalmeldingen en oplaadpunten. De kaarten worden voortdurend bijgewerkt voor een optimale ervaring. Tot slot kan je op het nieuwe Abarth-scherm of op de FIAT App zien welke bestemmingen je kan bereiken met de huidige laadstatus van jouw wagen.

Als je al eigenaar bent van een Nieuwe Abarth 500, log dan in op jouw persoonlijke ruimte en activeer jouw pack.

MEER WETEN
BESCHERMING

BESCHERMING

BESCHERMING TEGEN DIEFSTAL

Meer gemoedsrust en minder risico op diefstal: dankzij deze dienst* geniet je in alle omstandigheden van gemoedsrust, ook wanneer je jouw wagen op de openbare weg parkeert. Je ontvangt een melding bij ieder incident dat jouw wagen betreft.

Door jouw risico's te beperken met het abonnement op deze dienst, kan je ook opnieuw met jouw maatschappij onderhandelen over jouw verzekeringskosten en zo geld besparen.

Je kan deze dienst alleen verkrijgen na selectie van het Connect PLUS-pack.

*Betalend vanaf de eerste maand

MY ALERT*

MY ALERT*

Bij een probleem met je wagen krijg je onmiddellijk een melding op jouw FIAT-app. En als jouw wagen gestolen wordt, word je verbonden met een operator en word jouw wagen meteen gelokaliseerd, zodat de politie kan ingrijpen. 

*My Alert is een optionele en betalende dienst, abonneer je via de My Connect FIAT website (betalend vanaf de eerste maand).

Als je al eigenaar bent van een Nieuwe Abarth 500, log dan in op jouw persoonlijke ruimte en activeer jouw pack.

MEER WETEN
FUN & SHARE

FUN & SHARE

DEEL JOUW PLEZIER

Dankzij deze dienst deel je jouw WIFI moeiteloos met familieleden en andere passagiers. Met My Wifi hoef je je niet langer af te vragen hoeveel data er nog overblijft in jouw abonnement en zullen de reizen een pak aangenamer verlopen en minder lang duren.

Je kan deze dienst verkrijgen zodra je toegang hebt tot het Connect ONE-pack.

My Entertainment is nog niet verkrijgbaar

*My Wi-Fi is een optionele dienst.​

MY WIFI*

MY WIFI*

Blijf verbonden met jouw Alexa* spraakassistent, verkrijgbaar aan boord van de Nieuwe Abarth 500e. Vraag Alexa om jouw favoriete nummers af te spelen, om het laatste nieuws of het weerbericht te vertellen of een plaats en de weg erheen te vinden, maar je kan Alexa ook vragen om jouw huis met aangesloten apparaten te beheren. Om de Alexa spraakdienst te gebruiken, activeer je de door Ubigi aangeboden Wi-Fi-hotspot waarmee je ook tot 8 apparaten tegelijk kunt verbinden. Fiat biedt je 1 GB en 3 maanden gratis proeftijd aan, speciaal voor jou.

*My Wi-Fi is een optionele dienst tegen betaling, abonneer je op de My Connect FIAT website (betalend vanaf de eerste maand).
**Deze dienst is verkrijgbaar in het Italiaans. Begin 2021 verkrijgbaar in extra talen (Engels, Frans, Duits en Spaans). Amazon, Alexa en alle verwante logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn filialen.

Als je al eigenaar bent van een Nieuwe Abarth 500, log dan in op jouw persoonlijke ruimte en activeer jouw pack.

MEER WETEN