Skip to content Skip to navigation
PRE-BOOK YOUR ABARTH NEW 500 SCORPIONISSIMA

PRE-BOOKING

WEES DE EERSTE

Reserveer nu je NIEUWE ABARTH 500e SCORPIONISSIMA

RESERVEER NU
A NEW ELECTRIFYING RACE

ELEKTRISCHE MOBILITEIT

Wie zegt dat we ons plezier moeten opgeven om de planeet te sparen?

Ontdek elektrische mobiliteit

RIJPLEZIER KRIJGT EEN NIEUWE DOSIS ENERGIE

7 seconden. Langer duurt het niet om totaal verliefd te worden op de Nieuwe Abarth 500e Scorpionissima. De snelste elektrische stadsauto combineert de prestaties van de Schorpioen met de innovatie van elektrische mobiliteit waardoor je 100 km/u bereikt voor je het goed en wel beseft.

RIJ VOLGENS JE EIGEN REGELS

De exclusieve rijmodi Turismo, Scorpion Street en Scorpion Track passen perfect bij je rijstijl. Ze geven je alle vrijheid om de sportieve set-up volledig tot zijn recht te laten komen en het vermogen van je Abarth helemaal te ontketenen. Elke uitdaging onderweg wordt pure fun.

LUISTER NAAR DIE KRACHT

Laat jezelf overtuigen door de nieuwe Sound Generator. Die maakt de klassieke Abarth-brul nog krachtiger en iconischer. Zet hem aan of uit wanneer je maar wil. Het rijplezier staat sowieso altijd aan.

ONDER HOOGSPANNING

Het nieuwe Schorpioen-logo is niet 'zomaar een logo’. Het weerspiegelt de band tussen prestatie en innovatie, tussen fun en duurzaamheid. Deze signatuur bewijst dat we onze stempel op de geschiedenis kunnen drukken, zoals we dat al doen sinds 1949.

ELKE SCHORPIOEN ZIJN EIGEN TROON

Het design van de nieuwe sportzetels krijgt extra power door het Schorpioen-logo in alcantara. Dit premium materiaal uit de racewereld bezorgt het interieur een heerlijk donkere sportieve look en comfort dankzij de geïntegreerde hoofdsteun voorzien van de gelaserde Schorpioen.

ÉÉN MET DE WEG

Nieuwe Abarth 500e Scorpionissima is uitgerust met de exclusieve 18" Diamond Cut Titaniumgrijze Lichtmetalen velgen die je nog intenser in contact brengen met het wegdek door hun stevige grip en het agressieve, scherpe design. Simpelweg onnavolgbaar.

VERBETER JE RIJDYNAMIEK

Til je rijstijl naar een hoger niveau met het Uconnect™ Radio Touchscreen 10,25", een uitgebreid en hightech display met opwindende graphics. En via de Performance-rapporten kan je je prestaties opvolgen terwijl je je helemaal uitleeft tijdens het rijden.

TECHNOLOGIE BINNEN HANDBEREIK

Connecteer je smartphone met Apple CarPlay® en AndroidAuto™ en beheer je apps en contacten op de innovatieve schermen.

MEER FUN, MEER VEILIGHEID

Beleef ultiem én zorgeloos rijplezier met de Nieuwe Abarth 500e Scorpionissima en zijn vooruitstrevende rijhulpsystemen, met onder meer: automatische noodstop, lane assist, slaperigheidsdetectie, verkeersbordherkenning, Urban Blind Spot, cruise control en E-call assistentie.

GELADEN MET PRESTATIES

De oplaadmodi van Abarth maken het gemakkelijk om echt eindeloos rijplezier te beleven. Je bent thuis? Plug je Abarth in het stopcontact. Ben je onderweg? Sluit hem aan op een openbaar laadpunt. Ben je gehaast? Gebruik de snellaadfunctie voor 80% actieradius in amper 35 minuten!

ÉÉN IS GENOEG

Activeer de Turismo- of Scorpion Street Mode, en je hebt slechts één pedaal nodig om de ultieme prestaties te ervaren. Telkens je je voet optilt, vertraagt de auto en wekt hij kinetische energie op die wordt omgezet in elektriciteit om je accu weer op te laden. Kortom, de enige reden waarom we graag vertragen.

KEEP IN TOUCH WITH PERFORMANCE

BLIJF UP-TO-DATE
MET ALLE PRESTATIES

Registreer je nu en ontvang het laatste nieuws uit de elektrische wereld van Abarth.

HOU ME OP DE HOOGTE

Technische details:

MAXIMAAL VERMOGEN

MOTOR

Motortype Permanente Magneet e-motor

Maximaal vermogen 114 kW –155 PK

Maximum koppel 235 Nm

Turbo Turbo met enkele snelheidsregelaar

BATTERIJ

Capaciteit 42kWu

Technologie Lithium-ion

Laadtijd 3kW AC stopcontact (0-100%) - MODE 2 : 15u 15 min

11kW AC station (0-100%) - MODE 3: 4u 15 min

85kW DC Snellader - MODE 4 (0-80%): 35 min

CONTROLE

SUSPENSIE Vooraan: McPherson met telescopische schokdemper

Achteraan: Twist beam met telescopische schokdemper

REMMEN Vooraan: Gebogen remschijven, Ø 281 x 26

Achteraan: Vaste remschijven Ø 278 x 12

WIELEN

18’’ lichtmetalen velgen banden 205/40 R18

PRESTATIES

Maximale snelheid 155km/u (elektrisch gelimiteerd)

Versnelling 0-100 km/u 7 sec*
*met batterij SOC>90%

Verhouding vermogen/gewicht

Gemengd WLTP-verbruik (l/100 km)

Gemengde WLTP CO2-uitstoot (g/km)

Ecologische waardering

...
...
...

De afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Het voertuig is nog niet beschikbaar. De verkoop in Europa is gepland voor ongeveer februari 2023.

De Nieuwe Abarth 500e Scorpionissima is een limited edition, waarvan maximaal 1949 exemplaren worden gemaakt. Het is een exclusieve versie, gekenmerkt door een speciale zijsticker en een genummerd echtheidscertificaat. De commercialisering wordt verwacht rond februari 2023.
WEES ER ALS EERSTE BIJ.