Private lease, de mobiliteit van de toekomst

Leasys biedt oplossingen voor Private lease waarmee u onmiddellijk kan genieten van uw nieuwe Abarth, tegen een vast maandbedrag, zonder voorschot en zonder zorgen.

ONTDEK MEER

Private lease, de mobiliteit van de toekomst

Leasys biedt oplossingen voor langetermijnhuur waarmee u onmiddellijk een wagen krijgt, tegen een vast maandbedrag en zonder voorschot.

Waarom een wagen kopen, als u er ook één kan huren?

Voor al uw wensen, heeft Leasys een oplossing op maat.

- Geen aankoopkosten

- Geen onvoorziene uitgaven

- Geen risico op waardevermindering

- Geen grote uitgave, enkel een klein maandelijks bedrag

- U hoeft enkel te rijden. Leasys bekommert zich om al het overige

Hoe werkt langetermijnhuur?

1. EERSTE STAP: KIES UW WAGEN

Beslis hoe lang u ermee wil rijden en schat uw totaal aantal kilometers in

2. ZO, NU HOEFT U ENKEL NOG TE RIJDEN

Leasys bekommert zich om de rest: wegbelasting, onderhoud, aansprakelijkheidsverzekering, pechbijstand. En u kan de overige diensten kiezen... ALLEMAAL IN DE PRIJS INBEGREPEN! U kan diensten toevoegen wanneer u ze het meest nodig hebt!

3. WANNEER DE TERMIJN VERLOPEN IS, HEBT U DE KEUZE

Verlengen, vernieuwen of terug geven.

AANVULLENDE DIENSTEN

Alle Leasys-mobiliteitsformules omvatten de diensten om optimaal van uw wagen te genieten, zonder de zorgen die u anders zou hebben als eigenaar: Leasys staat in voor de wegbelasting, aansprakelijkheidsverzekering en pechbijstand. U hoeft enkel te genieten van uw rijplezier. Afhankelijk van het door u gekozen product, kan u bijkomende packs met extra diensten nemen, voor een rijervaring zonder zorgen.

ONDERHOUD

Leasys biedt gewaarborgde normale en buitengewone onderhoudsbeurten aan, inbegrepen in de prijs .

COMPLETE BIJSTAND

Pechbijstand 24/7, het hele jaar door. U kan altijd rekenen op bijstand en snelle tussenkomsten overal in de EU.

AANSPRAKELIJKHEIDS
-VERZEKERING

De dekking omvat compensatie voor schade aan derden, als gevolg van een auto-ongeval én schade aan inzittenden in het voertuig.

WEGBELASTING

Leasys verlicht het werk, beheer en de administratie gekoppeld aan het bezit van een auto of vloot.
Alle langetermijnhuurformules voorzien ook in de wegbelasting.

DIAGNOSE OP AFSTAND

Enkel voor wagens uitgerust met de Leasys Mopar Box. Deze maakt gebruik van betrouwbare en geavanceerde technologieën om de staat van uw voertuig vanop afstand te monitoren, dit met het oog op de preventie van diefstal, pech of defecten en tussenkomsten bij onvoorziene omstandigheden.

Onze producten

BE FREE

Bezit een wagen zonder zorgen, voor de periode die u hem nodig hebt. Be Free is het mobiliteitsconcept bestemd voor particulieren die de voordelen van een wagen willen genieten, maar dan zonder zorgen. Een voorschot is niet nodig, gewoon een vast maandbedrag en de hoofdverzekering, pechbijstand en infomobility-diensten zijn steeds inbegrepen. Wilt u iets anders of wijzigen uw mobiliteitsbehoeften, dan kan u de wagen inleveren zonder enige toeslag voor deze vervroegde inlevering.

Meer weten

LEASYS MILES

Leasys Miles is een 'pay-per-use' huurformule waarmee u enkel voor de kilometers betaalt die u echt rijdt en waarbij de eerste 1000 kilometers zijn inbegrepen.

Meer weten

PRIVATE PREMIUM

Een eenvoudige en voordelige huurformule voor u. Een voorschot is niet nodig, gewoon een vast maandbedrag en de verzekering, pechbijstand en infomobility-diensten zijn steeds inbegrepen. Wilt u iets anders of wijzigen uw mobiliteitsbehoeften, dan kan u de wagen inleveren zonder opzegvergoeding. Kies voor complete gemoedsrust met BE FREE PLUS, de formule met dekking van eigen schade, diefstal- en brandverzekering en de geplande en buitengewone onderhoudsbeurten.

Meer weten

FAQ