Ledenvoordelen

Enkel leden van The Scorpionship kunnen genieten van enorme voordelen.

Meld u aan en ervaar vanuit poleposition de Abarth-passie.

Waar wacht u nog op?

SCORPIONSHIP-KAART

Meld je gratis aan bij The Scorpionship en ontvang je unieke Scorpionship-kaart met je voornaam, familienaam en ID-code.Met je kaart krijg je toegang tot speciale promoties en kan je deelnemen aan wedstrijden en exclusieve events.

Je rit begint hier: jaag het toerental de hoogte in! 

 

MELD JE AAN

NIEUWS
UIT ABARTH-LAND

Je krijgt een voorproefje van de nieuwste producten, kits en accessoires, maar ook speciale promoties op de officiële koopwaar en een kalender voor nationale, internationale en clubevenementen.

EXCLUSIEVE
PROMOTIES

Met Abarth zijn de voordelen eindeloos.
Scorpionship-leden genieten een korting van 15% op de aankoop van officiële producten in de Abarth Store: Kleding, Thuis & Kantoor, Modelauto's & Speelgoed, en nog veel meer. 
Krik je levensstijl omhoog!

Speciale evenementen

Als lid van The Scorpionship krijg u toegang tot nationale en internationale Abarth-evenementen: met uw kaart hebt u toegang tot de paddocks, VIP en startgrids van race-evenementen als Trofeo Abarth, F4, of de Classic Abarth Cup, u kunt toegangstickets winnen voor de belangrijkste autosalons, en deelnemen aan fantastische evenementen op het circuit. Waar wacht u nog op?

MELD JE AAN

Speciale voorwaarden

Er komt geen eind aan de voordelen van The Scorpionship. 

Alle leden van de officiële Scorpion-gemeenschap hebben recht op de voordelen van exclusieve voorwaarden voor belangrijke merken in de wereld van sportwedstrijden en nog veel meer.

Ontdek de voorwaarden