Ervaar pure adrenaline

Race-events, exclusieve bezoeken aan de Abarth-ateliers en vele andere voordelen.
Sluit je aan bij de Scorpionship en ontdek onze wereld zoals je ‘m nog nooit hebt gezien.

Word een echte Schorpioen

Je ontvangt van ons een gepersonaliseerde Scorpionship-lidkaart, met je naam, familienaam en identificatiecode. Je krijgt toegang tot talrijke exclusieve Abarth-events en speciale promoties, en je staat steeds op de eerste rij voor het laatste nieuws over producten, officiële accessoires en promoties.

REGISTREER

Geniet van de race

Kijk vanop de eerste rij naar topprestaties: als een echte Abarthista kun je naar de beste nationale en internationale racingevents van Abarth. Je kunt de paddocks en vipruimtes bezoeken, en je staat bijna met je neus op de startlijnen.

Dit is je thuis, Abarthista

Wat is de (natte) droom van elke echte Abarthista? Zien waar zijn favoriete auto’s worden ontworpen en tot leven komen. Schrijf je nu in bij The Scorpionship en word voor een dag onze gast: we nodigen je uit voor een rondleiding door de legendarische Abarth-ateliers in Mirafiori, Turijn.
Ben je er klaar voor?

Kom naar Abarth Day

Hét event waar elke echte Abarthista het hele jaar naar uitkijkt. Een dag die volledig gewijd is aan alle adrenalinejunks, onder het teken van de Schorpioen. Als lid van The Scorpionship krijg je rechtstreekse korting op de prijs van een toegangsticket voor Abarth Day

BEKIJK DE KALENDER VOOR 2018